Stockholmsjenna

Vilovecka för huvudet

Hektiska veckor byts ut till en lugn vecka innan nästa kurs börjar på universitetet. Dessutom passade det bra att jag bara jobbar två dagar denna vecka med. Då blir det lite tid över att andas ut och vila innan hösten drar igång på riktigt.

 

I lördags skrev jag en tenta och direkt efter tentan åkte jag ner till Linköping för att fira pojkvännens födelsedag. Vi åkte vidare till Loftahammar och var där till söndagskvällen, sedan till Mantorp där jag var i ett dygn. Helgen har bestått av lugn och ro, men jag fick även andas lite häst då vi åkte till Mantorptravet tidigt igår på morgonen och kollade när de körde 2-åringarna. Sedan åkte vi direkt vidare till Stefan P Petterssons stall och hälsade på där.

 

Idag startade jag dagen i mitt stall på Djurgården. Det var så himla mysigt att öppna grinden till stallet på morgonen och direkt  mötas av Hero som tittade ut från sin box och hälsade med ett gnägg. Åh vad han varit saknad! <3  Men han har haft en bra helg med mina medryttare och blivit behandlad som en kung. Dessutom så har båda hört av sig och berättat om hur fin han varit att rida. Så himla kul att få sådana sms!

 

Nu ska jag tvätta lite samt städa undan lite hemma. Sedan blir det att cykla tillbaka till stallet och träna lite med Hero.

 

1

 

Var ute och promenerade med Hero på en powerwalk runt Djurgården efter en morgonfodring. En perfekt start på dagen! Och kolla på marken(!), så sjukt mkt löv. Nu är hösten snart här. 

 

1

 

Köpte en födelsedagspresent från NK till pojkvännen som fyllde år. Älskar det svarta sidenbandet som de använder när de slår in paket därifrån. Så himla snyggt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats