Stockholmsjenna

Hur svarar man på mobilen?!?!

Jag känner mig verkligen gammal och oteknisk när jag använder min nya mobil. Som idag när jag stod och väntade på bussen hem så hör jag att mobilen ringer. Jag tog upp den för att svara så dök det upp ett stort problem: hur fasiken svarar man?!?!?!  
Ni undrar säkert hur korkad jag är. Men det är inte lätt med high-tech grejer…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kalle.

  Du är inte ensam. En dag ringer det på min iPhone 12 Pro Max. Snyggt och prydligt möttes jag av ”Glidskenan” den man med finger drar till höger för att svara. Och det gick ju galant.

  En timme senare ringer husläkaren för viktigt meddelande som jag väntat på hela dagen. Eftersom det varken fanns någon lur att trycka på, eller någonting annat som kunde fått mig att klura ut hur jag skulle kunna svara utan att stänga av mobilen. Det var ju det jag var rädd för. Så jag satt där som en idiot tills husläkaren lade på. Han hade viktigare saker att göra, än att häcka i luren till ingen nytta. Fruktansvärt dåligt av Apple att driva med vuxet folk. Hade det funnit en synlig lur så hade problemet aldrig hänt.

  Några dagar senare ledsnade jag att vänta i telefonkö så jag försökte avsluta samtalet genom att trycka på luren, men det fanns ingen lur, så
  mobilen fortsatte att prata i flera minuter innan den slocknade av sig själv. Min mormor på 30 talet hon lade på luren för att avsluta samtalet.
  På stan vill man inte att mobilen störs när den ligger i jackfickan, så man klickar en gång på höger sidoknapp för att låsa tangenterna, men det funkar inte. Det var bättre förr.

 2. Sandra

  Sv: Jag är vikarie inom förskolan. Men nästa vecka börjar jag läsa till sjuksköterska:)Visst känner man sig dum när man skaffat nya grejer, speciellt om det inte ens är samma märke som innan. Jag håller mig till sony ericsson, så är i alla fall grunderna de samma som man alltid haft:PKram Sandra

stats