Stockholmsjenna

Sommaren 2022

 

Att sitta här i skrivande stund med tända ljus medan det regnar ute och från träden faller det ner gula löv, så känns sommaren 2022 som långt bort. Men för bara två veckor sedan var det 30 grader varmt och fortfarande sommar ute. Sommaren 2022 gick långsamt, men ändå snabbt. Tror det känns som att den gick långsamt eftersom jag haft något barn hemma i princip varje dag sen 16 maj, men samtidigt har sommaren gått fort då det var mycket man inte hann med.

 

 

Eftersom vädret både i början och slutet på sommaren varit helt fantastiskt så har det blivit en hel del bad på stranden. William är precis som jag var i hans ålder, helt tokig i att bada. Däremot hade han ca. två veckor i somras då han helt plötsligt fick för sig att det var läskigt att bada pga. fiskar och sjögräs, men den rädslan försvann i augusti när vi hade pratat om att varken fiskar eller sjögräs är farligt eller läskigt. Jag tycker det är kul att han älskar att bada så mycket. Oerhört härligt att se honom så lycklig när han badar 😀

Därför är jag extra glad att han inte blev mer rädd för att bada i havet, då det hade begränsat honom i det han älskar att göra.

 

 

Förutom att bada massor i sommar så har vi även varit på bio. åkt spontant till stan för lunch eller middag, besökt museum,  haft grillkvällar, badat i poolen på baksidan, besökt Junibacken, Naturhistoriska/Cosmonova, Smultronstället, besökt Luleå och mycket mer.

Jag tänker att bilderna i detta inlägg får tala hur sommaren 2022 var 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats