Stockholmsjenna

William 2år

I söndags fyllde William 2 år. Känns helt ofattbart att det redan gått två år sedan man låg på förlossningen och världens finaste lilla mirakel föddes. Och detta firade vi såklart i söndags.

 

 

William älskar ju Babblarna. Så det var solklart att vi skulle ha ett Babblarna kalas för honom. Vi dekorerade med Babblarna produkter, ballonger i Babblarnas färger och använde även Williams Babblarna leksaker och gosedjur som dekoration. Jag skapade även en spellista med Williams favoritlåtar och där var många av Babblarnas låtar även med.

 

 

Övrig dekoration som inte gick att köpa så pysslade jag till. Gjorde även Raw-bollar med strössel i de olika Babblarnas färger och satte en bild på varje babblarna-figur vid rätt färg (tyvärr fick jag inte med det på bild).

 

 

På själva födelsedagen startade vi morgonen hemma. William brukar vanligtvis vakna kl. 07.30-08.00, men komiskt nog vaknade han kl. 06 på sin födelsedag. Varför jag tycker det är komiskt är just för att han föddes kl. 06.00.

Williams mormor & morfar kom över för lite frukost och William fick några presenter att öppna.

 

 

Klockan 12.00 började sedan kalaset. Förra året var William extremt blyg och tyckte det var jobbigt med alla gäster, men i år var det andra bullar. Spännande värre med allt och kul att leka med alla barn. William tog till och med en runda till alla gäster och ville att alla skulle lyfta upp honom i luften. Han delade även ut både kramar och pussar till gästerna.  Charmigt värre <3

 

 

Eftersom vi hade strålande väder så var vi både inomhus och utomhus. Vi hade tagit ut en del leksaker till barnen som bollhav, hoppdjur, sand-/vattenbord, mitt gamla pippitält, studsmatta osv. Blev väldigt populärt bland barnen att ha mycket att leka med tillsammans.

 

 

Till mat bjöd vi på lite buffé till barnen som innehöll kycklingklubbor, köttbullar, pizza, pastasallad, nachochips med dip, majskolvar, fruktspett och mycket mer. Till vuxna blev det smörgåstårta.

 

 

Till fikat hade vi självklart en Babblarnatårta i två våningar, en vegansk chokladtårta med frukter och bär och en gräddtårta med jordgubbar. På fikabordet fanns även macarons, cake-pops, muffins och rawbollar. Det fanns helt enkelt något för alla. Och frysen var full med glass ifall det skulle behövas 😛

 

 

När kalaset började lida mot sitt slut så körde vi fiskedamm till barnen som verkade uppskattas. Där hade vi olika innehåll med leksaker, hårband, fotbollar, slime, såpbubblor, pennor och en liten godispåse. På godispåsen hade jag klistat på en babblarnafigur.

 

 

Det blev en väldigt varm (!) men glad och härlig dag. Jag är så tacksam för alla fina människor som finns i Williams liv <3 Och William var så lycklig på sin födelsedag över alla som kom dit och alla fina presenter han fick!

Jag har redan börjat idéplaneringen inför nästa år och kalas. Haha, tänk att man aldrig bara kan ta det lugnt 😛

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats