Stockholmsjenna

Veckan som gick

1

Här kommer ett inlägg om det hästrelaterade under veckan som gått. Jag har haft en tentavecka så det har inte blivit så mycket träning tyvärr… Brukar bli så under tentaveckor.
I måndags och onsdags fick Hero vila. I tisdags en kortare promenad. I torsdags däremot så fick jag äntligen tid över att rida, även fast det blev rätt sent på kvällen. Vart ett ”kom igång-pass” med fokus på lösgörande arbete och tempoväxlingar. Hero var pigg och riktigt fin!

 

2

 

I fredags när jag kom till stallet möttes jag av ett riktigt lermonster. Usch! Nu är tydligen den tiden på året här. Fast samtidigt är jag rätt glad ändå, om det inte kommer mer snö så betyder ju det att våren snart är här! 🙂

Vart en liten uteritt då det var kurs i ridhuset och jag inte ville in dit och störa.

 

Igår var det medryttarens dag och det gick bra 🙂 Hero var tydligen ett lermonster även då..

Idag ska jag ut till stallet på eftermiddagen/kvällen. Har däremot inte bestämt än vad det ska bli för pass.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats