Stockholmsjenna

Veckan flög iväg

1

 

Fy va veckan gick fort! Den bokstavligen talat flög iväg. Mina dagar har varit fyllda med både jobb, plugg och stall. Har jobbat lite nu under veckan i butiken när vi bland annat hade inventering. I plugget är det fullt upp med grupparbeten, presentationer, hemtenta och salstenta och i stallet flyter allting på bra med Hero. Han är jättefin att rida och det är så kul att igångsättningen går bra.

 

Idag var jag ute i stallet på morgonen, jobbade i butiken, kom hem och pluggade samt fixade middag och nu tänkte jag snart varva ner lite och Sebastian kommer hit efter sitt arbetspass. Imorgon är det äntligen fredag igen och jag har en ledig helg framför mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats