Stockholmsjenna

Västkusten

 

I slutet av Juli åkte vi till Västkusten. Premiär för William att se fina västkusten. Vi började med att åka till Stenungsbadens Yacht Club och checkade in där på hotellet. Hade en mysig kväll med kvällsbad och 3-rätters middag. Under middagen åt vi en helt fantastisk god förrätt som var en krämig skaldjursallad med löjrom på brioche-bröd. Varmrätten åt jag ravioli med ricotta, spenat och hasselnötter och till efterrätt en Key Lime Pie. William fick även han en ”barnens 3-rätters” då han själv fick välja mellan flera olika alternativ. Perfekt för barnen!

 

 

Under middagen blev vi tipsade om att besöka Klädesholmen. Så efter frukosten när vi hade checkat ut från hotellet åkte vi ut dit och njöt av att vara ute i skärgården. Jag älskar verkligen havet och skärgårdsmiljön, så jag tyckte det var jättemysigt att va där ute. Efter att vi hade fikat där så åkte vi vidare till centrala Göteborg. Checkade in på nästa hotell och Wille var så fascinerad över sviten och att det fanns tv i badrummet. Vi åkte en sväng till Slottsparken så W fick leka av sig och på kvällen gick vi ut och åt middag.

 

 

När vi åkte tillbaka hem mot Stockholm så åkte vi via Örebro och för att Wille skulle få springa av sig lite energi efter en lång bilresa stannade vi till på Leos Lekland. En riktig hit när man suttit många timmar i bilen!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats