Stockholmsjenna

Värt att gå upp

1

 

Igår gick jag upp klockan 06.00 och spenderade en härlig förmiddag i stallet. Fixa och dona samt pyssla länge med Hero. Longerade sedan honom i ridhuset och han var så avslappnad och fin. Och vi avslutade sedan dagen med en liten mysstund i hagen innan jag var tvungen att skynda mig till bussen för att hinna till universitetet.

 

Jag är vanligtvis så himla trött på morgonen, men igår kände jag att så länge man lyckas kliva upp så är det så värt det att gå upp tidigt och spendera förmiddagen i stallet. Igår var ingen annan där under tiden jag var där, och det var så himla tyst och fridfullt ute på gården. Ett extra plus var ju det fina vädret med blå himmel och strålande sol.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats