Stockholmsjenna

Välkommen till familjen

Vet ni vad, säg hej till vår nya familjemedlem ?

Kalvin är en fin & välmeriterad fälttävlansponny som tidigare tävlat på hög nivå i fälttävlan och nu ska bli familjeponny hos oss. Nu kan William äntligen rida så mycket han vill och när han inte vill rida så rider jag.

 

Jag är med andra ord både ponnymamma och även ponnyryttare (igen). Sist jag var ponnyryttare på heltid var 14år sedan ? Tur att man ridit en hel del ponnys under dessa 14 år så man ändå är van.

 

 

Vi är jätteglada över vår nya familjemedlem. Han är lugn, trygg och perfekt för oss. Perfekt för William att få lära sig på. Jag kommer såklart inte pressa William till något, utan om William inte längre skulle ha intresset så är det jag som har ponnyn. Det bästa med att vara kort är att man aldrig växer ur dessa ponnys ?

 

Jag kommer såklart dela med mig massor av vardagen med vår nya ponny här på bloggen och på instagram för er som vill följa oss.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats