Stockholmsjenna

Vägskäl i livet

 

I lördags började jag inse att nu är det snart kursavslut på Strömsholm. Och då börjar man ställa sig frågan ”vad ska jag göra sen?”. Det finns så många olika sätt att ta sig fram på här i livet, olika vägar att gå. Nu står jag där i ett vägskäl och vet inte riktigt om jag ska svänga åt höger, åt vänster eller fortsätta rakt fram?

Jag har funderat en del på en viss väg att gå, och har kommit på att det blir bara mer och mer spännande ju mer jag tänker på det. Förhoppningsvis skulle det vara helt perfekt för mig. Men jag vet ännu inte riktigt. Samtidigt är det precis det jag vill göra.

 

Funderar ändå på att söka mig in på vägarna och se vart allt leder. För egentligen så är det väl bättre att chansa och se, än att stå kvar vid vägskälet och bara stå still?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Självklart ska du våga chansa. 🙂
    Låt det bära eller brista och brister de så kämpa på och ta nya tag

    Vågar man aldrig chansa kommer man ingen stannas i livet. 🙂

stats