Stockholmsjenna

Vackert höstväder i Stockholm

God morgon!  Jag har varit vaken ett tag men inte hunnit blogga. Vaknade vid 10 och gick ut på en långpromenad med hunden. Det är riktigt fint höstväder här i Stockholm, kallt men solen skiner. Gick ut en sväng på 45 minuter i skogen med honom. Och jag bara älskar alla orange/gula löv. Så vackert!

Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax fixa mig. Ska iväg en sväng till stan idag. Inte för att shoppa dock, utan för en annan anledning. Annars så är jag ledig från stallet idag så då hinner jag blogga mer. Har haft så mycket att göra på sistonde att bloggen fått sig en smäll. Och jag fasar över när jag åker till Paris, hur ska det gå då?!?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Sv: nej tyvärr inte 🙁 han har haft tapp skor osv, och så ska jag iväg och tävla på våran första dressyr tsm på söndag. Så träna för instruktör blir nog inte en på någon vecka 🙂 men håll utkik på bloggen, så kommer det nog snart 🙂

stats