Stockholmsjenna

Tyda drömmar

Tröttheten idag är inte rolig… Kan inte somna men det är svårt att hålla ögonen öppna. Idag är det två dagar kvar till bf och inatt hade jag en svårtolkad dröm om fåglar (gråsparv), späckhuggare och en travhäst. Fågeln landade vid mig när jag satt på ett tak vid havet. Späckhuggaren simmade med mig när jag tog en simtur i havet. Och hästen lastades ur hästbussen när jag kom upp till huset där jag bodde i drömmen. Vanligtvis brukar jag inte tolka drömmar, men denna var så konstig på något sätt. Jag kände mig tvungen att kolla upp vad dessa djur som symbolik kan betyda och detta fick jag fram ur ”Djurens språk” av Solöga. :

• Gråsparv: ”Du befinner dig i ett avgörande vägval i ditt liv. Det är viktigt att följa ditt hjärtas väg. Din gåva är att hitta rätt.”
• Späckhuggare: ”Goda vänner finns det gott om. Min gåva till dig är att känna vänskap. Vänner det får man genom att bli vän med sig själv. Eftersom allt är ett- så innebär det att när du väl är vän med dig själv så blir du också vän med hela världen.”
• Häst: ”Ge dig hän. Inse att du är fri att tänka, känna och göra det du vill och önskar. Din gåva är total frihet”.

 

Även fast jag är liiite skeptisk till sånt där så kändes alla tre väldigt aktuella just nu. Det är lustigt ibland hur vissa saker sammanträffar vid rätt tidpunkt i livet.

 

I övrigt så har jag mest vilat och gjort praktiska saker idag som att ta hand om diverse olika ärenden. Nu kan jag dock ta en paus från faderskapsärendet fram till imorgon eller på fredag när dom återkommer till mig. Hon jag haft kontakt med måste tydligen ta hjälp av sin chef först. Krångel krångel som vanligt… 

 

Skärmavbild 2017-06-14 kl. 16.42.42

 

Även fast jag bara vill att min lilla prins ska komma ut snart så är magen ett praktiskt bord 😉 

Skärmavbild 2017-06-14 kl. 16.43.49

Igårkväll blev lillen i magen sugen på ananas och min kropp blev sugen på en kopp hallonbladste innan läggdags. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats