Stockholmsjenna

Trav på Sundbyholm

I lördags åkte jag iväg på en liten ”roadtrip”. Åkte med pojkvännen till Sundbyholm på trav då hans häst Scarpia skulle starta. Jag är ju inte så värst travintresserade, men jag måste erkänna att det var kul att följa med på trav. Det är verkligen en helt annan värld jämfört med ridsporten. Följde med honom på trav på Solvalla förra året och då var allt heeelt nytt för mig. Men nu har jag lite bättre koll än förut 😉

 

Pojkvännens häst som startade kom 2a och tjänade 50.000kr, vilken såklart var jättekul för alla inblandade. Jag har aldrig sett hästen ”in action” utan endast i hage tidigare, och jag börjar nog förstå tjusningen med trav och att äga en travhäst.

 

1 Skärmavbild 2017-05-15 kl. 16.32.48

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katie

  Jag har aldrig heller förstått mig på det där med trav ? men vet att man kan ändra sig när det gäller nya saker ?
  Jag kunde inte riktigt förstå det där med islandshästar förut t.ex. Bara rejsa runt i skogen? Hur kul är det i längden? ?
  Tills jag för närmare två år sedan började hjälpa till med två islandshästar några dagar i veckan och insåg att de visst också kan skänkelvikningar, förvänd galopp, bak och framdelsvändningar osv osv ?
  Idag utbildar jag en islandshäst själv, en stor liten kille på 150 cm =) han älskar b.la. att hoppa! 110 cm oxer är inga problem för honom =)
  Just nu har vi börjat med galoppombyten, går framåt kan man säga ?
  Roligt att upptäcka nya ”saker” i en sport man hållt på mycket med under hela sitt liv! ?

  Ha det gott! Gillar din blogg!
  Katie

stats