Stockholmsjenna

Torsdag

Godmorgon. En sak jag funderat på, men visst är det typiskt att när bebis sover bra så har man själv svårt att somna? William sov så himla bra inatt och självklart kunde jag inte somna förrän efter midnatt. Suck..

 

Idag är det fullrulle här hemma. I eftermiddag ska vi till BVC, egentligen är det föräldragrupp för oss idag men vi ska istället va hos barnläkaren på möte. Anledningen är för att vi fått Sebastians dödsorsak och obduktionssvar. Vi ska därför gå igenom den och prata ihop oss om hur vi ska göra med William. Eftersom Sebastian dog på grund av en hjärtsjukdom så vill både bvc-sköterskan och jag att vi gör en extrakontroll av Williams hjärta och gör upp en plan angående eventuella extra kontroller osv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika Pettersson

    Klokt att göra extra kontroller efter vad som hände hans Pappa. ❤️ Måste säga att du är så otroligt stark som person som tar dig framåt i igenom allt som ensamstående mamma dessutom! ❤️??

  2. Erika

    Klokt att göra extra kontroller efter vad som hände hans Pappa. ❤️ Måste säga att du är så otroligt stark som person som tar dig framåt i igenom allt som ensamstående mamma dessutom! ❤️?

stats