Stockholmsjenna

Tisdag och onsdag

Tisdag och onsdag spenderade jag med pojkvännen som var gullig och kom upp till Stockholm för att umgås med mig. På onsdagen var det verkligen superfint väder här i Stockholm. Så vi gick en promenad till Tössebageriet. Köpte semmelwraps, kaffe från Mocco och sedan gick vi till Humlegården och satte oss i solen. Mysigt!

 

1

 

Jag har haft ett ”måste” att testa dessa semmelwraps och dom var goda! Om man är som mig som inte tycker om så mycket bröd  som en vanlig semla har, testa wrapsen!

Promenerade sedan hem till mig från Humlegården och tog det lugnt hemma ett tag innan det var dags för mig att åka till stallet och pojkvännen skulle ta tåget hemåt.

Väl framme i stallet så fixade jag lite innan det var dags för mitt andra insläpp sen jag flyttade dit. Nu har man iallafall liiiite bättre koll på hästarna än första gången 🙂

Hero såg ut som ett lermonster… Borstade av honom lite lätt, men inte helt och hållet eftersom han ändå skulle stå och jag vet att han rullar sig varje dag om vädret tillåter. Kändes bättre att ta en ordentlig borstning dagen efteråt när han skulle gå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats