Stockholmsjenna

Tidigarelagd flyttdag

Nu känner jag mig dum, men hann inte med filmklippandet igår. Eller jag påbörjade arbetet, men blev alldeles för trött innan jag hann avsluta det. Blev en rätt fullsmockad och hektisk söndag trots allt igår och mitt huvud var helt slut…

Det som tog upp mest plats i min tankeverksamhet igår var att Heros flytt blir tidigarelagd. Egentligen var planen att flytta tidigast den 15 November och senast den 30 November. Men nu blir det så att vi flyttar redan nästa vecka. Så nu är det sjukt mycket att planera och fixa innan flytten. Jag är visserligen glad för att flytten blir av redan nu, för jag har verkligen längtat tills han flyttar ut till Djurgården. Det ska bli så skönt att ha honom endast 10 min promenad hemifrån. Men det är som sagt en hel del som ska fixas innan dess.

Idag blir det en lång stall- och pluggdag för mig. Ska åka ut till stallet nu kl. 08.00, har hovslagare kl. 10.00 och sen har jag insläpp kl. 17.00. Tänkte rida nån gång efter lunch samt ta med mig plugg för att sitta och plugga lite inför tisdagens grupparbete. Lär inte vara hemma förrän runt 20.00 och om jag känner mig själv rätt så lär jag slockna efter det.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats