Stockholmsjenna

The way I am

Idag vaknade jag och kände mig som en död padda! Jag ville verkligen inte gå upp!!! Tvingade mig själv upp och drog på mig tights, jeans shorts, vitt linne och shorta, sminkade och fixade mig, sedan drog jag på mig jackan och gick ut till bussen.
Mötte Mickan vid Gullmars som vanligt, sedan åkte vi till plugget.
Hade ett tråkigt vg/mvg prov i naturkunskap, sedan åkte jag och rima hem till mickan i hammarby sjöstad, sedan tillbaka till plugget och gick på de två lektionerna.
Sedan vart de stallet som vanligt, fast innan de åkte vi till stinkande gullmars och skrattade när vi såg en i plugget med hans brud som var typ 13 eller något! Hah!

Nu blir det plugga eftersom jag har en svenska grej som ska vara inlämnad imorgon. men det lär jag fixa, det är lätt och jag är nästan klar, ska bara avsluta det hela. Annars har dagen i sig varit rätt tråk. Hoppas på en bättre dag imorgon 😀

2154_60173711498_8954_n
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hehe tack så mycket 😀 Jag åkte in dit igår och när jag gick från pendeltåget på söder så tittade jag upp så vips låg den där!

  2. Emilia

    Okej vad kul att du hittade dit:)Håller med dej mycket, har som regel för mej själv attaldrig ha fördomar om folk jag inte känner. Hade det mycket förut men har börjat prata med folk jag hade fördomar mot å dom var hur trevliga som helst så har slutat upp helt med det, önskar att fler kunde göra det istället för att vara bitchiga mot folk dom inte känner ;/. Kramar Emilia

stats