Stockholmsjenna

The days are passing by

Hejhopp.
Dagarna har gått fort. man vet nästan inte vad man har gjort under dagarna. Men för de mesta så har jag väl jobbat på EF med Linniz, My, Isabelle, Anton och Johan. Sedan har jag varit i stallet efter jobbet varje dag, dock inte ridit så mycket. Det var väl någon dag då jag red ett härligt dressyrpass då allt gick så jävla bra! Gud så glad jag var den kvällen. Sedan har jag vart med pojkvännen ganska mycket.

I onsdags hade Jessica fest, så då drog jag och linniz dit. träffa lite skönt folk och så, men åkte dock hem ganska tidigt då jag åkte och mötte pojkvännen vid vendelsö, sedan åkte vi hem och sov. skulle nämligen upp och jobba dagen efter.
Men det var ändå kul där borta 🙂 trots att alla tyckte att jag talade mycket i min älskade mobil 😀  asså jag kan fan inte leva utan den! helt otroligt!

Sen har jag även hunnit se en film på bio med pojkvännen.  ”På andra sidan” eller nått sådant hete den. Lite smått läskig tills man såg hur ”tanten” såg ut. då var de mest roligt. Fast de roligaste var väl att jag drömde mardrömmar om den där tanten 🙂
Den är nog värd att se, ifall man blir lätt skrämd 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats