Stockholmsjenna

Studentmössan har kommit!

Gud vad jag känner mig dålig på att blogga. Men igår efter projektarbetet så var jag helt död.  Jag somnade nästan i bilen påväg till stallet. Och det tar inte speciellt lång tid att åka dit. Endast ca. 10 minuter.

Det bästa med när man lämnade in projektarbetet var att man fick i utbyte sin studentmössa! Tjohooo! Nu närmar sig studenten med stormsteg! Alla vart alldeles glada och fnittriga när vi satt högst upp på plan 6 och öppnade lådorna med våra mössor i.

I stallet så gick iallafall ridningen bajs. Hero var skitjobbig och jag orkade verkligen inte med honom! Men det vart ca. 45 minuter ridning iallafall.  Sedan tog jag kvällsfodringen eftersom han som egentligen ska ta den aldrig dyker upp, så våra hästar står jämnt utan mat de kvällarna.

 

Update: eftersom många frågar så kan jag klargöra att: Ja, det står Jenny. För det är mitt riktiga namn. Jenna är bara ett smeknamn. Och Stockholmsjenna ett bloggnamn, som Lady Gaga är ett artistnamn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. DAGA

    Heter du Jenny? :O Hade jag ingen aning om, haha ^^Svar: Okej 🙂 Ja, jag rider så gott som alltid med säkerhetsväst. Har dock inte ridit i mer än en termin, och första gången jag ramlade av så skadade jag ryggen, så det känns säkrast så 🙂

  2. fridan

    oj vad tråkigt med hero :/ tur han är i goda händer nu då!vad härlig travbanan såg ut förresten, gick inte kommentera där..

  3. fridan

    aha, det var skolans namn som jag inte riktigt kunde tyda 😀 vilket annorlunda namn på skola förresten, är det nån franskinspirerad?

stats