Stockholmsjenna

Stresstorsdag

Idag startade jag dagen med en stressig morgon. Inte direkt världens bästa sätt att starta dagen på… Inatt vaknade jag vid 03.00 och kunde inte somna om, låg vaken till 04.30 och då började jag känna mig hungrig. Men jag vägrade gå upp utan försökte verkligen somna om, vilket jag gjorde tillslut. Men herregud va trött jag va när väckarklockan ringde vid kl. 07.00.

Gick iallafall upp och gjorde mig i ordning för en morgonfodring. Morgonfodrade, satte på hästarna täcken innan det var dags att släppa ut och sen fick jag stressa hemåt igen.

Har precis duschat nu, ska kasta på mig lite kläder och ta en drickkvarg ”on the go” medan jag stressar vidare. Idag blir det ett besök hos barnmorskan. Hoppas på att få höra lillens hjärtljud idag och sen blir det även några provtagningar.

Efter besöket hos barnmorskan så blir det att åka direkt till jobbet (får nog bli nån snabb lunchpaus däremellan). Jobbar mitt första pass sen influensan slog till. Hoppas kroppen är redo och att kunderna är glada, för vi har sänkt vår fina rea till 70% 🙂

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats