Stockholmsjenna

Stress och förhoppningar

Herregud, är denna vecka snart slut? Jag känner mig helt vimsig i huvudet utav allt nytt som hänt denna vecka. I torsdags var jag stalledig då jag hade lektioner på universitetet mellan 10-16. Det var faktiskt länge sen jag skrattade så pass mycket under skoltid som jag gjorde i torsdags. Det var med andra ord en lyckad skoldag! 🙂  Jag tror att man ibland behöver sådana dagar för att känna att det är kul att plugga.

 

Efter plugget åkte jag sedan direkt från universitetet till Södermalm. Det var dags för personalmöte med min chef och mina kollegor. Vi åt middag på en restaurang samtidigt som vi pratade jobb. Jag leder en säljtävling vi har på jobbet, sjukt kul! 🙂

 

Igår åkte jag till Ikea. Har nu köpt i princip det mesta utav grejerna till nya lägenheten. Bara några saker kvar som jag inte kan köpa förrän jag faktiskt är på plats i lägenheten.

Har även provsuttit i soffor så nu vet jag vilken soffa som kan funka 🙂

 

Efter Ikea åkte jag sedan till stallet. Red först ut på slingan och sedan en kortsväng på utevolten innan det avslutades på travbanan. Hade sällskap utav Sandra och Wiveur, kändes som om det var ett tag sen. Hero var väldigt fin och mjuk idag. Däremot var han rätt pigg och nervig. Hoppade till för minsta lilla sak. Men han fick oss att skratta en del 😀

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats