Stockholmsjenna

Solvalla, middag och sommartid

Sommartid rubbar alltid sömnen… Herregud va trött jag är idag. Känner mig som en zombie som vaggar mig fram. Men en stor kopp kaffe och lite musik får hjälpa mig att vakna till nu på morgonen innan jobbet.

Igår vart en rätt lång dag. Var ledig från stallet så jag passade på att åka till Solvalla och spendera en dag där med pojkvännen då hans häst startade i V75. Det var tyvärr inte deras dag igår, men precis som i ridsporten så är det så ibland att man inte har förutsättningarna/turen på sin sida alla gånger. Bara att bita ihop och ta nya tag.

Själv spenderade jag väl mesta tiden på att spana in blivande ridtravare 😉 Hittade väl ungefär två st. som gärna skulle kunna få flytta hem till mig och försöka bli blivande dressyr/hopphästar.

I övrigt var det en bra dag på travet. Jag börjar tycka att det är rätt kul att se vissa lopp, speciellt när man ser att det är riktigt bra hästar som är med i loppen.

 

1

 

Efter travet åkte vi hem en sväng innan vi sedan åkte iväg till pojkvännens kompis David (och hans flickvän Julia) ute i Sigtuna för middag. Det var en väldigt trevlig kväll som vart rätt lång och vi båda var så himla trötta i bilen hem sen runt midnatt. När vi väl kom hem igen så slocknade vi på en gång..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats