Stockholmsjenna

Solen tittar fram

Idag tittar solen fram litegrann så jag och mamma ska till stranden och hoppas på det bästa. Klockan är typ 8 på morgonen här och solen brukar inte komma fram ordentligt fören vid 10 här. Man får hålla tummarna!

Idag ska vi även lämna ifrån oss bilen så det blir moppeåkning för oss resten utav resan. Jag flyger viserligen till Bangkok om 3 dagar så det är inte så lång tid kvar här. I bangkok stannar jag sedan i 2 dagar (lördag och söndag) och sover en natt. Flyger hem till Sverige natten mellan söndag och måndag.

Ska även köpa klart alla presenter till mina fina vänner i Sverige innan jag åker härifrån. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats