Stockholmsjenna

Smaka på Stockholm

Igår efter TUL-undersökningen mötte jag upp min kära vän Gabriella vid Kungsträdgården. Vi bestämde oss för att spendera några timmar på Smaka på Stockholm. Kunde inte bli bättre med sol, bra sällskap och god mat. Det var lite tungt att vagga fram magen där, men tror både jag och lillen var nöjda när vi fick i oss mat & dryck.

 

Det kändes däremot konstigt att va där i år utan Sebastian. Minns speciellt förra året när han jobbade där som kock och jag ofta jobbade i skobutiken, så då möttes vi alltid upp efter jobbet, åt gott tillsammans och gick runt där. Men han va nog med mig där igår från sin plats i himlen.

 

fullsizeoutput_af3 fullsizeoutput_af5

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats