Stockholmsjenna

Shoppat lite idag

Nu är jag hemma igen, eller har precis kollat klart på två avsnitt utav Sex And The City.
Och jag måste bara säga en sak: vilket underbart väder!!  Det är strålande sol ute, ungefär 8 plusgrader och man blir varm fast man har en skinnjacka på sig som är uppknäppt!  Hej våren 2010, du är efterlängtad!!

Jag blir alltid så glad när det är vår-väder ute! Idag är jag ledig från stallet då min snälla medryttare hjälper mig med kvällsfodringen idag eftersom hon ska rida Hero.  Därför passade jag på att shoppa lite idag.
Och alla som känner mig väl vet att jag älskar randiga kläder. Öppnar man min garderob så ser man nästan bara randiga plagg.  Så det vart två randiga plagg idag med!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Sv. Så var vår förra häst också, kanske något med vallacker? Tea är i alla fall en riktig gris, kissar och bajsar överallt och springer runt i det.. Görjobbigt!

  2. julia*

    Sv: oj,aa, jag var också jättenervös! Var det kul att plugga utomlands ?-mja. Min första ridlektion var väl inte den bästa. Ridläraren sa att jag fick ta vilken häst jag ville (och jag visste ju inget om hästarna) så jag tog en som jag tyckte såg snäll ut ;). Sen skulle vi galoppera första lektionen också, men min häst bara sprang iväg med mig och min kompis rammlade av. Det blev lite för mycket för mig där 😉

stats