Stockholmsjenna

Sex and the city 2 premiär idag

Oj vilken dag jag hade igår. Därav ingen uppdatering.
Började dagen med att stressa mig upp ur sängen, duscha och byta om och sedan åka in till stan för att åka till Rålis och möta upp resten från skolan.
Vi hade en trevlig dag där i parken med brändboll, kubb och lunch. Inte för att jag spelade något men jag satt där vid filtarna och snackade och hade det trevligt.

Åkte sedan direkt därifrån och hälsade på Mikaela en snabbis. Det var kul och jag har saknat den fisen!

Efter det vart klockan över 15.00 och jag var tvungen att ta bussen från Söder till Kungsträdgården för att börja fixa mig och börja jobba. Så jag jobbade från 16.45-22.30 (skulle egentligen slutat 22.00, men vart inte så) och sedan fick jag sällskap ner till centralen från en från jobbet och jag kom hem efter 00.00.  Så jag somnade rätt så snabbt.

Idag ska jag nu plugga lite innan jag ska åka in till skolan. Skola från 13-16.00 idag. Efter det så ska jag möta upp min mamma för lite shopping och dylik. Sedan klockan 21.00 ska vi på premiären för Sex And The City 2!  Som man har längtat!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miriam

    ÅH, jag blir så pepp! Imorgon, sista kvällen innan USA ska vi ha tjejkväll. Äta ute, gå på Satc 2 och gå ut! :)Ha det så kul ikväll!

stats