Stockholmsjenna

Semesterdagar

Haft härliga semesterdagar här i Finland. I fredags åkte vi till min mosters sommarställe. Perfekt då det var så himla varmt den dagen och de har både sandstrand och bryggor där man kan bada. Vi alla badade och William badade även i lilla plaskpoolen som de hade tagit fram.

Efter en dag med massa bad och glass så hade vi en lugn eftermiddag & kväll i stugan. William lekte en massa med sina sysslingar. Det är så fantastiskt kul att se barn i olika åldrar leka ihop. Det spelar ingen roll att de inte är lika gamla eller att de inte ens talar samma språk. Ändå förstår de varann och kan ha kul ihop ?

På lördagen var det sedan en släktträff/fest. God mat & fika, god dryck, kul att träffa mina mostrar, morbröder, kusiner och kusinbarn.

William var totalt oblyg vilket var härligt. Han har ju haft en fas då han varit så blyg och mammig. Men nu verkar det ha släppt.

William fick även jättefina presenter ??❤️

Blev en väldigt trevlig tillställning även fast getingarna var lite på hugget. När William badade och jag stod helt stilla och tittade på så stack en geting mig. Märkte inte ens att den satt på min arm. Efter första sticket så ryckte jag till och då stack den mig en till gång.

Inte kul, men så jätteont gjorde det inte. Smärtan att föda barn är värre ?

Nu kliar det däremot ordentligt.

Idag har vi haft en lugn dag efter gårdagen. Det var jättevarmt inatt så vi sov lite halvdåligt. Jag fick sovmorgon och sov till kl. 12! Underbart och välbehövligt ?

Det regnade lite mitt på dagen och sen på eftermiddagen åkte vi till min andra moster för lite kvällsfika. Vi är kvar där just nu i skrivande stund, men ska nog börja röra oss hemåt snart då William lär bli trött om ett tag.

Imorgon väntar en dag i Björneborg för shopping ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats