Stockholmsjenna

Semester i Irland

 

Vi har haft en underbar semester i Irland. Min syster bor där sen ett par år tillbaka, så det är därför vi åkte dit. Vi började först med en natt på Clarion Arlanda eftersom vårt plan gick ganska tidigt på morgonen därpå. William röjde loss på hotellets aktivitetsrum, åt god middag uppe i restaurangen högst upp i byggnaden och badade i deras takterass. Han somnade fort den kvällen och var lite morgontrött när vi fick väcka honom dagen därpå.

 

 

Efter en ganska snabb frukost då fokuset mest var på att få William att äta ordentligt så gick vi vidare till terminal 5 för att lämna av resväskorna. Vi hade redan kvällen innan checkat in via själv incheckning så det gick snabbt och smidigt. Jag måste även säga att säkerhetskontrollen på Arlanda är snabb och smidig jämfört med många andra flygplatser.

Flygresan till Irland gick bra. William var vaken hela tiden. Jag hade laddat ner några filmer från SF Kids så han tittade på Pippi Långstrump filmen och Greta Gris. Han gick även runt lite på flygplanet och sträckte på sina ben innan det var dags att landa.

 

 

Dagarna i Irland gick snabbt. Vi bodde hemma hos min syster och hennes fästman i Dublin. Det blev en del shopping, restaurangbesök, besökte Trinity Collage Library och Phoenix Park, åkte en dagstur till Howth och mycket mer. Jag fick även en barnfri kväll och gick ut på Irländska pubar och drack lite GT’s.

 

 

William har som vanligt varit så duktig under resan. Mestadels glad och nöjd. Det verkade va kul för honom att uppleva ett nytt ställe med. Det märktes genom att han hade så mycket att titta på och upptäcka. Han har ju dock varit i Irland förr, men då var han bara 6månader.

 

 

Vid flygresan hem sov William lite grann, men var inte så glad när jag fick väcka honom för att ta på bältet. Han blev helt hysterisk och vansinnig, så nästa gång vet jag att man får väcka honom lite tidigare innan bältet ska på eller helt enkelt låta bältet sitta kvar på under hela flygresan (dock väldigt opraktiskt när barnet vill ligga ner och sova).

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats