Stockholmsjenna

Ryttarstadion

IMG_9008

 

Startade dagen imorse med en kopp kaffe och sedan cyklade jag till stallet för morgonfodringen. Solen sken och det var redan rätt varmt i luften fast klockan bara var 08.00. Morgonfodrade och sedan kom de andra tjejerna till stallet med. Vi hade bestämt sen dagen innan att vi skulle rida ut tillsammans till Ryttarstadion. Så det gjorde vi!

 

Allt gick väldigt bra när vi red dit. Det enda problemet var väl när vi red sista biten längst med gamla tågspåret (som typ aldrig används) så kommer det såklart ett gammalt tåg rullande. Hästarna fick lite panik och kastade sig åt alla möjliga håll. Som tur är så gick det rätt bra. Hero höll på att skita på sig och sprang upp mot skogen. Haha! Men nu har han varit med om sånt också. Jag tappade stigbygeln medan han höll på och kasta sig runt och skuttade, men lyckades fånga upp den igen och sen satt jag säkert.

 

Väl framme vid Ryttarstadion så var Hero rätt uppspelt efter tågincidenten men han skötte sig ändå rätt bra. Men flåsig var han! Skrittade en del innan jag joggade igång honom och trimmade honom lite på ena banan där. Han tyckte allt var lite småläskigt och spännande, men skötte sig ändå väldigt bra. Alltid kul att han fokuserar så mycket på mig när vi väl är inne på banan. Ska bli spännande att se hur han beter sig när tävlingssäsongen börjar.

 

IMG_9030 IMG_9034 IMG_9038

 

Sen måste jag ju tillägga att gud va underbart det var att träna hästarna i det fina vädret och i den fina miljön på Ryttarstadion. Helt underbart! Man fick en sån energi efteråt.

När vi sedan skrittade hemåt igen så gick det väldigt bra och vi slapp läskiga tåg. Hero var både svettig, törstig och trött när vi väl kom tillbaka till stallet. Bytte till ett tunnare täcke och sedan fick han gå ut i hagen.

 

IMG_9040 IMG_9039

 

Nu är dock min energi rätt slut, och jag väntar bara på att Gabbi ska komma hem till mig så vi kan äta lunch tillsammans innan vi ska vidare till stallet igen. Har insläppet idag med. Sedan hem igen och packa inför helgen då jag och Sebastian åker till Loftahammar och spenderar påskledigheten där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats