Stockholmsjenna

Rida två på en häst

Idag red jag och jennie två på hero. han tyckte det var super kul märkte man och vart jäkla taggad 😀
Mycket skratt och prat och hero lunkade på. Mysigt var det också.
Efter de åkte jag,jennie,pappa och mamma till eko för att köpa foder. Fast vi köpte även en ny krubba och lädergrimma till honom. Sen fastnade vi på Lyckås Ridsport för dem hade en outlet där.
Där köptes jackor för både mig,mamma och pappa. Mina föräldrar verkar vilja engagera sig mer i ridsporten nu och har bestämt sig för att följa med mig på morgon fodringen varje gång nu med sina nya snygga hästjackor och byxor. haha!

 

Själv köpte jag en snygg jacka, 2 par ridhandskar som man kan ha på vintern och hero fick ett nytt pullarträns! super snyggt med diamanter i pannbandet! åhh, så söt han kommer vara i det!

Nu ska jag snart duscha och så. senare ikväll kommer pojkvännen hit och han har tydligen bränt 1408 på dvdfilm, så vi kan kolla på den ikväll. weei! Älskar skräck filmer. Någon som sett den nya skräckisen 1408 än?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats