Stockholmsjenna

Renovering

Ni anar inte hur mycket fingrarna kliat under senaste dygnet när Vimedbarn haft driftunderhåll och det inte gått att blogga. Självklart sker det när man har som mest skrivsug. Nu får jag försöka hitta tillbaka det när det går att blogga igen.

I helgen blev det lite ändrade planer för oss. Egentligen skulle vi umgåtts med en vän i lördags och renoverat min lägenhet idag söndag. Men då min vän blev tvungen att jobba så åkte vi hem till mina föräldrar i fredags på kvällen och körde renovering i min lägenhet hela helgen.

 

 

William fick vara hemma med sin mormor medan jag och min pappa åkte hem till mig för att fixa. Blev några timmar i lördags med att både rensa, spackla, mäta och bygga ihop möbler. Vi nöjde oss sedan och då åkte vi snabbt förbi en affär och jag köpte en ny bilbarnstol till William. Han har vuxit ur sitt babyskydd så det var dags med en ny stol. Efter en massa tips utan mina fina följare på instagram och efter att ha kört ett ”vilken skulle du rekommendera av dom här två?” till butikspersonalen så blev det en Britax Max Way. W fick premiäråka i den idag och han verkade nöjd.

 

På kvällen blev det middag och Melodifestivalen. På söndagen fick jag lite sovmorgon vilket var skönt, även fast man halvsov då man hörde alla ljud. Men det var guldvärt ändå. Vid lunch åkte vi hem till mig igen och fortsatte med renoveringen och min mamma hjälpte till att både passa William samt städa lite.

När mina föräldrar åkte härifrån hade William somnat för en tupplur på eftermiddagen och jag kunde slappna av lite då det var städat och klart.

 

 

Sen var det dom vanliga rutinerna på kvällen: middag, lek, mys, välling, borsta tänder och få William att somna.

Han har nu sovit i en timme och jag hoppas verkligen att han sover bra inatt 😀

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats