Stockholmsjenna

Promenad och Bergianska

Vilken start på veckan med en massa aktiviteter. Kul för både William och mig. Men samtidigt blir man ganska trött då alla hushållssysslor hamnar lite efter. Men det är värt det! 😀

I måndags var vi hemma hos vår granne Sanna och hennes dotter Lily. Lily är exakt en vecka äldre än William så det är extra kul att se deras utveckling, likheter och olikheter. Dom två är ändå väldigt lika varann i utvecklingen vilket är kul. Dom har även sina faser och har fått sina tänder samtidigt. Just denna vecka har båda varit väldigt gnälliga. Det blev inte så mycket lek tyvärr i måndags innan båda blev för trötta, men lite hann dom med.

IMG_8519IMG_8541

I tisdags var det sedan dags för barnvagnspromenaden som jag och en annan tjej leder. Denna gång var vi 6 st föräldrar som promenerade ihop i strålande fint väder. För första gången var en pappa med. Superkul att träffa andra föräldralediga grannar och ta en promenad ihop. Våra promenader är helt klart en höjdpunkt varje vecka.

IMG_8589

Idag var vi iväg igen. Då mötte vi upp två av William gudmödrar, Jessica och Stephanie. Vi gick till Bergianska Trädgården, tog en barnvagnspromenad där och sedan fikade vi. Det var så fantastisk att kliva in i växthuset (vi hamnade direkt på Medelhavsområdet) och direkt känna doften av utomlands. Kändes precis som att man klev av planet i typ Grekland. William tyckte det var spännande att kolla på alla växter, men helst ville han få lov att röra på växterna.

IMG_8601IMG_8567

Förutom alla aktiviteter vi gjort så har det tyvärr varit ganska gnälligt hemma. Jag vet inte riktigt om det är nya tänder på G, men han beter sig exakt likadant som han gjort dom tidigare gångerna: gnäller, sover dåligt, dreglar mycket, vill tugga mycket/gnida mot tandköttet samt matvägrar vanlig mat (bara gröt, klämmisar, frukt-/grönsakspuré och välling funkar). Han var exakt lika dan sist så jag skulle inte blir förvånad om det dyker upp en ny tand, men det är inget som syns än. Tur att även det är en period igen som snart går över 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats