Stockholmsjenna

Plaska i vattenpölar

Okej, vi fick en bättre dag sist och William är äntligen frisk igen! Tjohoo. Nu är det bara jag som fortfarande är väldigt hes.

Igår var jag iväg och jobbade på ridskolan. Hade så duktiga elever som fick öva på övergångar, skänkelvikningar och galoppfattningar. Det var verkligen underbart att se det stora leendet på flera av eleverna efter att lektionen var slut och när de tackar för en väldigt bra lektion. Sånt gör så mycket för en som instruktör 😀

 

Då jag slutade jobbet sent så sov jag över hos en av mina bästa vänner Stephanie eftersom hon bor i närheten. Blev en så mysig kväll med mycket snack och god middag. Vi satt uppe till ca. 01.30 då vi båda blev alldeles för trötta. Jag somnade direkt.

Imorse vaknade vi runt 08 och fortsatte snacket i några timmar med en stor kopp kaffe.

 

Medan jag var borta fick William sova hos sin mormor & morfar. Fast det var bara mormor hemma. De verkade ha haft en mysig kväll och när jag kom hem runt lunch så sov han sin tupplur. Han var dock såå glad och ville direkt upp i min famn när han vaknade och såg mig. Gulle! <3

Vi var ute nån timme tillsammans, plaskade i vattenpölar, gungade och sopade lite utomhus. Kul tyckte W!

 

 

Vi åt middag ihop, William röjde och lekte ordentligt och sen gick vi över hem till oss igen när leken fortsatte. Till slut blev William så trött så han somnade nästan direkt vid nattningen och har inte haft något uppvak nu på snart 2h.

Jag ska också strax krypa ner bredvid honom och sova. Imorgon har vi en dag helt utan planer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats