Stockholmsjenna

Påsklov och programridning

En vecka efter missfallet var det dags för påsklov. Vi hade ett mysigt påsklov hemma i Stockholm med barnen. Bonusdotterns kompis var även på besök några dagar under lovet. Förutom en hel del stall (och jobb för oss vuxna) så besökte vi även Kokpunkten i Västerås för en dag med bad. Perfekt för tonåringarna och William tyckte också att det var kul. Däremot var han lite för liten än för de större vattenrutschkanorna. Men han uppskattade ändå att bada och ha kul.

 

 

Direkt efter Kokpunkten åkte vi vidare till stallet för fix. Dagen efter skulle jag starta programridning för första gången med Kalle. Så jag red igenom honom och fixade han redo för morgondagen. Tjejerna hjälpte mig i stallet med alla stallsysslor samt att putsa utrustningen. Guldvärt och tacksamt! Klockan hann ändå ticka på och vi var inte klara i stallet förrän vid 21.00.

 

 

Dagen efter åkte vi på programridningen i Södertälje. Första gången iväg med Kalle och vår första programridning tillsammans. Det var inte så att vi fick en bra uppladdning heller med både magsjuka och missfall veckan innan. Men det är tur att man kan åka ut och öva utan större krav. För jag var allt annat än fokuserad…

 

 

När vi kom fram till programridningen tänkte vi att vi hade gott om tid på oss. Men sedan var det ett par strykningar som vi inte visste om, så när jag kom in på framridningen var det bara 2 ekipage kvar innan min tur. Redan där tappade jag lite fokuset och kände att det skulle gå skit när jag inte fick den uppvärmning jag behövde.

 

 

Väl inne på banan fokuserade jag lite för mycket på vilken reklam det var på väggarna, vilken låt jag red till, att jag var kissnödig osv. så jag red lite väl slarvigt. Men Kalle skötte sig och gjorde åtminstone det man skulle även fast ryttaren inte gjorde det 😉 Nyttigt för oss att rida program och jag var ändå nöjd. Fick två moment vi skulle öva vidare på inför nästa gång, vilket var nyttigt att få reda på då vi två veckor senare skulle starta i dressyrallsvenskan.

 

 

Lite besvikna, men ändå nöjda med dagen åkte vi hem och pysslade om Kalle samt släppte ut honom i hagen igen. Allt in på rutinkontot och det var bara att öva vidare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats