Stockholmsjenna

Öland och konsert

Bilresan till Öland gick bra. Blev ett stopp för lite mat & blöjbyte när William tyckte att det var dags för det.

Vi bodde på Hotel Skansen och lilla W hade fått en egen spjälsäng, med rosa påslakan ?  Äsch, han sov som en kung där på natten och det är huvudsaken. Spjälsängen fick stå bredvid min säng och det gick utmärkt.

 

När vi kom fram till Öland så gick vi först ut och åt lite middag och sen var det dags för GES konsert på Borgholm. Äntligen fick jag se min barndomsidol Orup. Haha, bättre sent än aldrig ?  Det var en riktigt bra konsert med härliga nostalgilåtar och bra drag!

 

Efter konserten va jag helt slut. Längtade helt klart tillbaka till hotellet och till lilla W. Jag totalslocknade sen och sov som en prinsessa tills W tyckte det var dags för mat.

 

IMG_0999

Lilla W sov som en stock i spjälsängen med ”gubbsockor” och rosa påslakan. 

fullsizeoutput_bfc

Ovant att nu för tiden få fixa till sig lite för att gå ut. Och väldigt ovant att va barnfri en kväll. Det har ju aldrig hänt förut. Kan tillägga att jag saknade W en massa och längtade tillbaka till hotellet på kvällen 😛

IMG_1037 IMG_1031

Helt klart en härlig konsert med bra drag! Folk stod till och med upp på läktarna och dansade så hela läktaren gungade. Under ”en jävel på kärlek” trodde jag nästan att hela läktaren skulle braka ihop. haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    Fina du! ???? Och söta W ✌?? Låter som om ni hade en toppentid där ???❤️❤️❤️❤️

stats