Stockholmsjenna

Namnsdag

Igår hade jag namnsdag vilket firades med en ledig dag från både plugg och jobb. Tog sovmorgon och åkte sedan till stallet och spenderade några timmar där. Planen var egentligen att skritta uppsuttet men de håller på och renoverar i ridhuset och jag ville inte in dit då ifall Hero skulle bli nervös över ljudet av slipmaskiner osv. Istället valde jag att longera honom lite på utebanan.

Han var väldigt pigg och fin. Traven såg helt perfekt ut! Så kul att han mår bra efter sparken och snart är helt igång igen 😀

Efter stallet åkte jag hem till stan igen. Fixade och donade lite under dagen. Sedan kom Sebastian hem till mig på kvällen. Vi gick ut och köpte hem japansk mat, åt tillsammans medan vi pratade om lite allt möjligt och sedan avslutade vi kvällen med en dokumentär.

En lugn och perfekt namnsdag med andra ord. Idag vaknade jag först upp runt 06.00 på morgonen, somnade sedan om och vaknade upp runt 09.00 med världens migrän. Så blev hemma idag och tog det lugnt istället. Har istället jobbat lite framför datorn och fått en hel del gjort vilket är skönt.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats