Stockholmsjenna

Mysig dag

Ännu en lång dag är snart slut. Vaknade imorse med en tom och deppig känsla. Men det är tur att jag alltid får starta dagen i stallet med morgonfodring. Det känns så fint i hjärtat när man kommer fram till stallet på morgonen och möts av en Hero som tittar ut från sin box och gnäggar till en.

Efter lite morgonpyssel i stallet så cyklade jag därifrån direkt till universitetet. Var framme lite väl tidigt så jag passade på att köpa kaffe och sätta mig på kaféet och plugga lite innan vännerna kom. Måste erkänna att trots att jag va trött så kändes det skönt att slippa stressa samt kunna förbereda sig lite i lugn och ro innan lektionen.

 

1

 

Var på ett två timmars seminarium om akademisk skrivande och läsande (på engelska) och efter lite snack med vänner så cyklade jag hemåt för att skriva på en skoluppgift. Direkt när den var avklarad cyklade jag till stallet för ett ridpass.

Hero har gått ganska mycket nu på sistone. Igår fick han dock en vilodag. Men idag bestämde jag mig för att ta en skrittrunda runt på Djurgården. Det var supermysigt! Jsg tror att Hero tyckte att vi kunde ta ett pass med en massa galopp istället 😉 Jäklar va pigg han var! Som en tickande bomb som reagerade på allt. Men jag kunde inte sluta le när jag satt där uppe på hästryggen. Om Hero är pigg, glad och lycklig så blir jag också det.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats