Stockholmsjenna

Mys med pojkvän

Igår så var jag som sagt i stallet och sedan shoppade.
Efter de duschade jag och fixade mig. Sedan gick jag upp till Vendelsö och mötte pojkvännen. Vi gick sedan hem igen och la oss för att kolla på film i mitt mörka rum med tända värmeljus på. Mysigt var det.
Det tråkiga är att jag alltid blir så trött av att kolla på film… men annars var det mys 🙂
Vaknade halvtidigt imorse, väckte pojkvännen lite smått, sen glodde jag på tv. Sen somnade vi om igen, sen när vi vaknade en stund senare så låg vi kvar i sängen ganska länge. Gick upp någon gång efter 12 och åt frukost.
Efter de åkte jag sen till stallet och han hem.

Hemma nu igen och saknar honom jätte mycket! Hatar verkligen att vara utan honom, 7 månader har gått och de har varit de bästa 7 månaderna i mitt liv! Oavsett allt bråk och tjafs så älskar jag fortfarande honom lika mycket!

Nä, nu ska de bli filmkväll med kompis. Imorgon får jag träffa pojkvännen igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats