Stockholmsjenna

Mys med Hero samt möte

 

Idag har jag varit á la hemmafru och pysslat här hemma samt lagat middag till familjen. Efter middagen tog jag en powernap innan jag åkte till stallet. Det vart en pysseldag där med då jag mockade, torvade, tvättade rent vattenhinken och fyllde på med nytt vatten osv.

Med Hero vart det mycket borstande och pysslade. Tog även tempen och smorde in hovarna med olja.

Ibland är det skönt med en dag då man bara ”är” och myser i lugn och ro.

 

När jag var klar med allt så hade jag möte med två stycken från styrelsen på gården. Jag har hand om klubbens Facebook-sida, så vi pratade om hur vi ska kunna göra den bättre och lite om kommunikationen kring allt som sker på gården. Det pratades även lite om hoppsektionen då det verkar luta åt att jag blir sammankallande där.

Båda uppgifterna passar mig perfekt. Jag är en väldigt driven och ambitiös person som älskar att arrangera saker och göra saker för andra. Precis som jag i ett säljaryrke älskar att ge kunderna service. Kan säga att senast när jag hade liknande uppgifter (hade hand om klubben hemsida samt var ordförande i ungdomssektionen) så var det allt rullians i klubben. När jag hoppade av pga. jobb så vart det dött igen. Men nu jäklar!  😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats