Stockholmsjenna

Minisemester

 

För en vecka sedan var vi på en liten mini-semester Östergötland och Småland under en långhelg.

William och jag tog tåget ner på torsdagen och åkte sedan hem på söndagen. Kändes faktiskt lite läskigt att åka tåg såhär i Coronatider för alla platser var slutsålda och det satt folk på varje säte! inte direkt Corona-säkert.

 

 

Det var i alla fall skönt när vi äntligen kom fram. Var glad att jag hade köpt biljetter med snabbtåget så vi bara satt på tåget i 1,5 h. Väl framme så blev William helt lyrisk när han fick träffa sina älskade kusiner igen. Så mycket lek och skoj som de har med varandra.

 

Det blev några härliga dagar både i Mantorp och även i Loftahammar. På fredagen åkte vi ner dit till stugan för sol och bad, samt såklart för att träffa Williams farmor och farfar som var där nere under helgen, Dessutom kom Sebastians vän Magnus på besök för att träffa William.

 

 

Massor av sol och bad blev det, blåbärsplockning och mycket mer. Alltid härligt att va nere i stugan i Loftahammar och att William också får uppleva det. Sebastian och jag brukade spendera helgerna rätt ofta där.

 

Efter Loftahammar spenderade vi ytterligare en dag i Mantorp innan vi åkte hem till Stockholm igen. Förra året spenderade vi hela 2 veckor där, men i år fick det bli en kortare vistelse då jag skulle jobba några dagar igen innan det blev mer semester.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats