Stockholmsjenna

Måndag

Vissa nattningar är ju bara inte roliga. Kvällen flöt på ganska bra förutom att W var lite smågnällig till och från. Den slutade dock mindre bra när han efter att vi hade lekt ett tag sittande, helt plötsligt fick för sig att bara lägga sig rakt bakåt (så har han inte gjort på länge), Pang. Så slog han i huvudet i parkettgolvet. Storgråt. 

Efter att jag hade tröstat honom såg jag att klockan var strax efter läggdags, så vi körde våra vanliga rutiner med tandbortsning, välling, godnattvisor och sen trodde jag att W skulle somna. Men icke. Varje gång jag la ner honom i hans säng så flög han upp lika snabbt igen. Försökte med att inte ge mig utan att han skulle lugna sig och somna själv i sin säng. Men det slutade med att jag fick ta upp honom. Fick bli en tillsägelse då han hela tiden skulle leka med nappen, och direkt efteråt totalslocknade han i min famn på bara nån sekund.

Nu sover han och jag är heeelt slut. Blir nog läggdags för mig med snart.

 

 

Idag fick vi ha en innedag eftersom det snöat ganska ordentligt hela dagen. Blivit extremt mycket lek idag och det är bara kul, men man blir ganska trött. William har sovit två gånger under dagen med men då har jag inte själv sovit utan passat på att tvätta och fixa.

 

Imorgon hoppas jag att vädret inte är allt för hemskt så vi kan ta oss iväg på barnvagnspromenad 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats