Stockholmsjenna

Man blir så lycklig!

Fick ett samtal för inte så länge sen.
Dem har tagit bort den där saken från carros hals nu, och hon kan inte prata helt, det tar ju ett tag för stämbanden att återhämta sig. men hon hade iallafall pratat lite 😀
Och doktorn som opererade henne sa det att troligen blir hon precis som förut.
och hon ska snart skickas upp till en annan våning och få ny vård där för nu andas hon ju helt själv och mår bra på så sätt 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronika.

    gud var roligt att höra att allt går så himla bra 🙂 är även lycklig jag med för att det gått så bra 🙂 och ännu roligare är ju att läkarn sa att hon kanske blir osm förr 🙂 lycka till!

  2. stockholmsjenna

    SVAR!MARIA;Ja, dem har opererat tillbaka skallbenet. Nej, det vet vi inte riktigt än. det är en lång process som hon kommer gå igenom. därefter kommer vi se skador som kanske påverkat henne. men jag uppdaterar här hela tiden under hennes gång.DJR8N:Ja det är verkligen hemskt och näst intill overkligt och obeskrivligt det som hänt carolin. Men allt går framåt vilket är toppen!Tack så mycket. Jag hoppas verkligen inte hon har fått stora skador så hon glömt bort vår vänskap.Ha en bra dag alla läsare! Återkommer senare om hur det gått för carro idag.

  3. djr8n

    Usch vad hemskt, tur dock att det verkar bli bättre och bättre med din kompis. Jag är dock rädd att hon kan drabbas av ett litet bakslag när hon läser allt du skrivit och inser vilken fantastisk vän hon har i dig! Du är en fantastisk människa och hoppas din vän kommer tillbaka till dig så snart som möjligt!

stats