Stockholmsjenna

Magproblem

Dagen började med att vi var taggade för en ny dag. Men det vände till lite smått otaggade. William har ju som jag tidigare berättat problem med sin mage. Både barnläkaren och BVC misstänker sambandet mellan magen och hans hjärtfel. Vi har fortfarande inte fått remiss än till hjärtläkaren utan står på väntelista, så när vi fått remiss dit och varit på undersökning så får vi se vad hjärtläkaren säger, samt hur vi ska gå vidare med undersökningarna.

 

Han har varit lite förstoppad till och från senaste veckan och igår tog hans magmedicin slut. Så idag fick vi ta oss till stan för att fixa mer medicin och dessutom fick stackarn förstoppningsdiarré på eftermiddagen. Man märker verkligen hur påverkad han blir när magen krånglar, och det gör så ont i mammahjärtat att se 🙁

 

Men mellan gnället och magontet så har vi lekt en hel del. Hämtade ut ett paket William fått och han blev så glad över innehållet. Just nu är favoritleken ”tittut”, så han hällde ut alla sina leksaker ur en förvaringskorg, satte korgen på huvudet och körde ”tittut”. Ett litet filmklipp finns uppe på mina instastories.

 

 

 

Utöver det så har jag hunnit jobba mina timmar idag medan William tog sin tupplur. Så ikväll tänkte jag ta och koppla av lite, för jag är heelt slut! Känner att jag måste ladda batterierna inför denna helg, som blir jobbhelg för mig. Jag har redan jobbat mina timmar för veckan, men tänkte ta och jobba några extra timmar över helgen för att få någon dag ledigt i samband med jul och flytt. Sen har jag även alla lektioner på ridskolan på söndagen, så blir en lång jobbdag där som avslut på denna termin.

 

 

Bjuder på en lite ocharmig bild på oss när jag är osminkad/ofixad och vi båda är slitna efter dagen. Men visst ska man visa den riktiga vardagen med? 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats