Stockholmsjenna

Lugn helg

Just nu befinner jag mig i stugan i Loftahammar. Som vanligt så är det så himla skönt att va här och bara andas ut. Var här även förra helgen, men då blev det en del fiske med. Tyvärr verkar inte vädret va med oss denna helg, men det gör inte mig något. Regnet smattrat utanför men det är väldigt mysigt här ändå med tänd brasa, god mat och dryck samt min fina pojkvän som sällskap. Medan han har pysslat lite med travet nu på förmiddagen så har jag passat på att lyssna på knastret från den öppna spisen samtidigt som jag läst boken ”The bluest eye” av Toni Morrison.

 

IMG_1958

IMG_1790 IMG_1787 IMG_1789

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats