Stockholmsjenna

Lördag kväll

Gårdagen blev lugn. Jag och Gabbi orkade inte åka till Tobbe där alla andra var och festade loss. Så vi stannade hemma och kollade på en skräckfilm.
Fast först gick vi till maxi och köpte lite gott, gick ut med hunden och sedan började vårt tittande.

Filmen hette The Unborn, sjukt bra film! Och läskig var den också. Gabbi såg iallafall alla de läskiga ansikterna, medans fega jag satt och blundade. Kunde inte sova sen på kvällen heller, fast jag var så trött att ag nästan stupade. Pratade lite med Veronica i telefon, och vågade inte ens släcka lampan. Men till slut så deckade jag väl, för somnade gjorde jag.

Men jag rekommenderar starkt den där filmen till er alla som gillar rysare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats