Stockholmsjenna

Lermonster

Igår spenderade jag förmiddagen på universitetet och sedan direkt till stallet. Hade först planerat en uteritt eftersom vädret var så fint i stan. Men när jag kom ut till Ekerö så var det grått och kallt. Så det vart ett pass i ridhuset istället.

Men först tog det mig 1 timme att borsta Hero. Han så ut som ett lermonster! Det till och med hängde lerkokor från täcket. Jag var grå och dammig när jag hade borstat klart, och Hero var ren och fin igen.

 

1

 

Dressyrpasset gick väldigt bra. Hero var superfin! Pigg och positiv. Hade fokus på övergångar eftersom han var så pigg. Testade extra mycket att han skulle lyssna på mig när jag gav hjälperna. Överambitiös som han är så lyssnade han väldigt bra. Halterna var jag extra imponerad över då vi har det som svårast med dom.

Avslutade sedan med lite extra fokus på högergaloppen där vi jobbade med fattningarna. Väldigt fin och duktig där med, men han började bli lite trött. Skrittade sedan av 10 min för hand innan vi gick tillbaka till stallet för lite extra pyssel. Flätande hans svans i hopp om att den inte ska bli lika lerig när han rullar sig 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats