Stockholmsjenna

långpromenad och snart idol

Jag har precis kommit hem efter en 1½ timmes promenad med hunden. Det var ljust när vi gick hemifrån och när vi kom hem så var det kolsvart ute.  Men det var härligt. Så nu har jag varit ute 2 gånger idag på långpromenad med honom ute i skogen.  Jag tror att gammel-gubben kommer att sova gott inatt.

Själv tycker jag att det är så himla mysigt med skogen under hösten. Så jag kan lixom inte låta bli att gå ut där. Speciellt nu när det är så fin natur här. Där jag bodde förut hade vi bara en tråkig liten skitskog.

Snart börjar idol också! Ska bli kul att se vilka som går vidare 🙂

Följer du idol?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fridan

    jag följer idol så gott jag kan… jobbar ju många kvällar dock!! men ska kolla på själva resultatet nu :)sv: tackar!! :)kan tro att de luktade skumt med.. usch!

stats