Stockholmsjenna

Kryssning med barn på sportlovet

För två veckor sedan åkte vi iväg på ett litet mini-äventyr. Vi bokade en kryssning tillsammans med Williams faster, fasters man och deras barn (så Williams kusiner). Det var så härligt att komma bort lite och spendera ett dygn ihop.

 

 

William älskade verkligen kryssningen. När vi kom hem igen insåg jag att jag måste åka på kryssningar fler gånger med honom, eller lixom, oftare.

Han röjde loss i lekrummet, lekte med andra barn, han ville aldrig lämna dansgolvet utan dansade och hade kul. Han var verkligen helt upp i varv första kvällen att jag tillslut fick bära honom till hytten då jag såg att han var så övertrött.

 

 

Han skötte sig även fint vid alla måltider. På kvällen körde vi en vanlig middagsbuffé som var helt okej. Dock väääldigt högljudd. Var inte direkt nån middagsro. På morgonen hade vi bokat premium-frukost vilket var klart värt att boka. Mycket lugnare och god frukost. Vi åt även lunch på restaurangen där man inte behövde boka bord. Var god mat även där.

 

 

 

När vi vaknade på morgonen hade vi en helt fantastisk soluppgång. Man önskade lite att det skulle va sommar eller åtminstone lite varmare så man hade kunnat gå ut på däck och njuta av den.

 

Ett underbart dygn ute till havs, med en massa skratt och roligheter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats