Stockholmsjenna

Killar är mer på ang. dejting än tjejer. eller?

Igårkväll satt jag och började fundera lite. Jag kan inte längre kalla mig för nybliven singel, men jag är en glad singel som lever livet och har kul. Jag gillar att vara singel och de faktum att man slipper massa kärleksproblem som jag hade i mitt tidigare förhållande då vi ville helt olika i livet.

Men det jag lagt märke till nu när man är singel är killar och deras stressande och pressande om att träffas och ”dejta” (usch va amerikanskt det lät).  Jag trodde det var tjejerna som var så på om allt sånt ”gulligull”. Känns nästan som om jag är mannen här? haha.
Nej men självklart tycker jag att man ska träffas och dejta osv när man känner att man kanske inte vill vara singel längre, och när man fattat känslor och tycker om någon.
Men jag fattar inte vart denna press och stress kommer ifrån? Kan man inte bar ta det lugnt och ta det som de kommer?

I mitt läge, just nu, så känner jag att jag gärna är singel ett tag till. Speciellt eftersom jag åker iväg i en månad snart och det är nog ingen hit att ha en eventuellt nybliven pojkvän då, eller vara mitt i allt dejtande och träffande.
Så nej, sluta pressa och stressa grabbar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabbi

    Haha grymt gumman! Du har så rätt och det är vi båda bevis till. Vi får va singlar ett bra tag till tycker jag 🙂

stats