Stockholmsjenna

Kalvin fyller år!

 

Den 1 januari fyller vår älskade ponny år. Det firas såklart ordentligt med både sång och hästtårta av hela familjen. Bonusdottern stod för tårtfixandet i år och medan Kalle fick äta sin födelsedagstårta sjöng vi för honom.

 

 

Efter sång och tårtätande gjorde vi i ordning Kalle för lite ridning. Både William och bonusdottern red Kalle. William började med att värma upp samt trava lite över en bom och sedan tog Lilly över och avslutade passet. Kalle var så nöjd över all uppmärksamhet och var riktigt söt med partyhatten på huvudet.

 

 

Wille har faktiskt inte varit så mycket i stallet på sistone pga. att jag haft lite tidsbrist. Så det var kul att han var med och satt uppe på hästryggen igen. Märks att det behöver ske lite regelbundet för han verkade få en liten nytändning och sa att han ville rida mer och få nya rosetter (dvs. hopptävla för hans del). Så det får bli Willes mål för 2022: mer regelbunden ridning, lära sig styra Kalle själv, första galoppen under longering och va med på nån aktivitet med Kalle.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats